AMD>INTEL (22-05-16)
سلام کسی خبرداره مادربورد F2A88X-D3HPو GIGABYTE 990FX gaming وارد ایران شده یا نه؟
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 19-02-16 انجام شده است
AMD>INTEL (22-05-16)
|
درود
فکر کنم خیلی وقت پیش وارد میشدن ولی مشتری نداره زیاد.
چرا اینتل تهیه نمیفرمائید؟
DOOM999 (19-02-16)
سلام ممنون از پاسختبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عشق دیگه چیکارش کنم 17 ساله فقط amd کارمیکنم
سلام دوست گرامی
خیر هنوز GA-990FX-Gaming وارد نشده
قیمت تقریبی در صورت موجود شدن: 700 تا 750
DOOM999 (20-02-16)
مطلب خبات جان درباره این مادربرد هم بسیار خوانندنی بود
با مادربرد گیمینگ 990FX-Gaming گیگابایت؛ کمتر خرج کنید بیشتر لذت ببرید!
DOOM999 (20-02-16)
|
امید جون داداش شانس گند من باشه همون روزی که قراره بیاد ایران گیگابایت ایران رو تحریم میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (20-02-16)
خوشبختانه تو اوج تحریم ها محصولات گیگا تو ایران موجود بود . خیالت راحت تحریم نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ولی عجب برد خوبی زد برای am3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (20-02-16)
مادربردش دلو میبره.فقط نمیدونم چرا مثل SABERTOOTH 990FX/GEN3 R2.0 اسلوت 2.0 pci رو به pci 3.0 آبگرید نمیکنه.آدم تعجب میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_990FXGEN3_R20
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 20-02-16 انجام شده است
اون با کمک چیپ کمکی این کار رو کرده . هر چند تفاوت بین pcie 2 , 3 بین کارت کرافیک های موجود محسوس نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (20-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks